Tulevat pentueet

 

KAIKILLe PENNUILLe ON KODIT löytyneet, kiitos mielenkiinnosta pentuetta kohtaan.

Pennuille etsitään liikkuvia aktiivisia koteja, joissa on aikaa harrastaa koiran kanssa erilaisia lajeja, esim. nome, agility, toko mejä, metsästys yms. Tarvittaessa opastetaan rodunomaisiin lajeihin.

Lisätietoa yhdistelmästä saa minulta.

Johanna Hilden
riemu.mejailmo@gmail.com

Josefiina kertoo Maurista:

Mauri  on sosiaalinen, ilmeikäs ja touhukas vuonna 2011 syntynyt tolleriuros. Mauri on valloittanut luonteellaan useita ihmisiä ollessaan avoin, leikkisä ja tasapainoinen. Se osaa lukea ihmistä hyvin ja pyrkii miellyttämään ottaen paljon kontaktia ihmiseen. Mauri osaa rentoutua kotona nauttien rauhallisuudesta tassut kohti taivasta ja on hyvin helppo koira arjessa. Työskennellessään harrastuksissa Maurilla on korkea motivaatio, se on aina valmis treenaamaan lajia kuin lajia ja tekee sen suurella sydämellä ja maltillisella asenteella. Mauri kestää hyvin toistoja ja on helposti palkattavissa ahneutensa vuoksi. Se on myös sitkeä uimari. Mauri on pysynyt hyvässä kunnossa ja terveenä koko ikänsä paria korvatulehdusta lukuunottamatta. Kerran siltä on revennyt kynsi (jään takia). Se tulee myös hyvin toimeen lasten ja muiden koirien kanssa.

Mauri on ollut myös hyvin menestyksekäs harrastuskoira. Mauri on suorittanut noutajien taipumuskokeen ja nostaa riistaa spontaanisti. Se kilpailee agilityn korkeimmassa luokassa ja on Suomen Agility- sekä Hyppyvalio. Mauri on edustanut kolme kertaa Suomea ulkomailla agilityn arvokisoissa, joista kaksi kertaa on ollut avoimissa maailmanmestaruuskisoissa ja pärjännyt niissä jopa top 20 sijoittuen. Agilityn lisäksi Mauri kilpailee Tottelevaisuuskokeissa ylimmässä luokassa, EVL:ssä. Mauri on suorittanut RTK1- koulutustunnuksen rallytokossa sekä BH-kokeen hyväksytysti.

Maurin sisaruksista 6/7 on läpäissyt taipumuskokeet ja kaksi on Suomen Jälkivalioita. Kaikki sisarusparvesta ovat edelleen perusterveitä 8,5 vuoden kypsässä iässä. Maurilla on ennestään yksi pentue (synt. 12/2017), joista moni toimii paitsi aktiivisesti eri harrastuslajien parissa, myös käytännön hommissa niin metsällä kuin palveluskoiranakin. Pentue on ollut perusterve. Pennuista kaksi on kuvattu ja ovat myös terveitä. Pennut työskentelevät harrastuksissa ilolla, sitkeydellä ja hyvällä motivaatiolla.

Riemusta löytyy kertomus Riemun omilta sivuilta.